Gimli
Offline
Jeffrey
47 jaar oud
Man
Vrouw
Meer informatie
Single
alkmaar
0
Gratis
Dating
Relatie
Zomaar
Netherlands
0
Gimli
Over mij
Hoi,
Ik ben nieuw hier, ben behoorlijk maagdelijk op het gebied van daten. Dit is voor mij de eerste keer dat ik dit doe dus een soort experimentje. Maar naar een relatie van 15 jaar ben ik nu op zoek naar een manier om interessante mensen te leren kennen.
Ik ben niet wat je zegt een doorsnee man die overal tussen past. Ik voel mij het meest vrij bij mensen die dit ook niet zijn en erg geintresseerd zijn in de wereld om hen heen. Ik ben een sociaal dier die geniet van de kleine dingen waar het dan eigenlijk allemaal om draait :)
Leer mij kennen en we zien wel hoever wij komen.
single

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer