Amsterdam
Offline
Jan
70 jaar oud
Man
Vrouw
Meer informatie
Single
Gescheiden
Amsterdam
0
Gratis
Vriendschappen
Dating
Relatie
Netherlands
5
Amsterdam
Over mij
Hi, ik ben Jan, 70, 181, 78kg, nu al weer ruim 9 jaar woonachtig in Amsterdam, op een prachtige kleine plek nabij het Museumplein. Wel apart voor een geboren Terschellinger. Voorheen op vele plekken in binnen- en buitenland gewoond. Ik heb gewerkt als zelfstandig restaurateur van oude huizen. Samen met m'n ex 12x een oud object verbouwd en bijbehorende tuinen aangelegd en dat mondde uiteindelijk uit in het hebben van een oude boerderij in Friesland met een opengestelde ecologische Kijk- en Wandeltuin. Door bijzondere omstandigheden toch nog na 35 jaar gescheiden en sinds 2002 een aantal korte relaties gehad, maar ik ben nu al weer jaren alléén. Natuurlijk heb ik wel een aantal blijvende fijne vriendschappen, maar die éne speciale vegetarische Soulmate, die ontbreekt.. vandaar mijn inschrijving hier.
Ik leef zelf al 50 jaar vegetarisch, en overeenstemming op dat vlak is prettig, anders werkt b.v. een LAT-relatie niet, is mijn ervaring. Ik ben en leef gezond, sober, maar wel met voldoende comfort.. ben open en eerlijk, optimistisch van aard en hou af en toe van een wijntje en ik mijd sigarettenrook. Ik stem op de Partij voor de Dieren, omdat ik hun programma gericht vind op een betere wereld voor mens en dier.
Ik kan hier nog veel meer schrijven, maar ik geef toch liever de voorkeur aan een verkennend contact per mail.
Warme groet van Jan van Gorselen, uit Amsterdam Oud-Zuid.
Amsterdam

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer