schiva
Offline
Lyn
63 jaar oud
Vrouw
Man
Vrouw
Meer informatie
Gescheiden
Ik woon tijdelijk in Friesland maar ga geur naar Noord Holland
0
Gratis
Vriendschappen
Dating
Relatie
Netherlands
1
schiva
Over mij
Hallo ik ben een sprituele vrouw, liefdevol, warm en eerlijk, en echt in mijn gevoelens en ben ook heel open, ik ben zo geboren, liefde, eerlijkheid, waarheid staan voor mij op de voorgrond in relatie’s
Ik was al heel jong bewust en ben ook verder gegaan op dit pad. Ik ben door omstandigheden ook net gescheiden, wat veel verdriet heeft veroorzaakt.
ik wil graag iemand ontmoeten en ook fijne vrienden willen vinden, en misschien later iets willen opzetten met andere om mensen te helpen, op spritueel vlak of wat dan ook.

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer