Otto44
Offline
Otto
74 jaar oud
Man
Vrouw
Meer informatie
Single
Alphen a d rijn
0
Gratis
Vriendschappen
Dating
Relatie
Netherlands
1
Otto44
Over mij
Heb in t verleden een aantal energie cursussen gedaan. Zoek een lief maatje. Vind het belangrijk om echt contact met elkaar te maken, en samen te werken aan elkaars groei.
Van oorsprong ben ik automatiseerder, door ziekte van mijn in 2014 overleden vrouw in de zorg beland, en werk daarin nu 2 dagen in de week.

Zoek een lief maatje om mee te (elektr) fietsen of te wandelen, dansen, en als het klikt knuffelen. Ik woon in Alphen a d Rijn.

Sinds het overlijden van mijn vrouw (ALS) sept 2014, na 2 jaar intensieve verzorging, op zoek naar en nieuw iemand om samen oud te worden. Samen van een leven samen genieten. Iemand die als hij het volgende rijtje ziet: Ja!!!.

Mensen schatten me meestal een jaar of 10 jonger in. Ik heb ook veel cursussen met "jonge" mensen gedaan en voel me wat dat betreft meer thuis bij jongere mensen. Mensen jong van geest.

Elkaar open vertellen wat je zoekt, voelt. Ben eenkennig (monochaam), lief en zacht.
(Beslist geen macho). Klank van een stem is voor mij belangrijk. Heb zelf een warme, diepe stem.

Ben redelijk intuitief. En het valt me op dat ik in mijn reakties hier bij de een een heel ander iemand lijk te zijn dan bij een ander. Een beetje dwaas of gek doen mag ik af en toe wel. Maar daarvoor moet ik je wel wat beter kennen en me vertrouwd bij je voelen..

Wandelen, fietsen, dansen, biodanza, linken (TA), zelden piano spelen, werken aan mezelf, TA, systemisch werk, meditatie, massage, houthaard, ... en op zoek naar een zinvolle invulling van de rest van mijn leven. Tijdens de vreselijke ziekteperiode van mijn vrouw heb ik ook prachtige kanten van mezelf ontdekt: Een enorme energie, inzettings & doorzettings vermogen. Onmogelijks waar maken.

Ik heb heel veel cursussen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn droom is om daar nog eens iets in de praktijk met andere mensen mee te gaan doen.

In een vorig leven: langlaufen, skien, Dordogne door trekken en buiten slapen in de open lucht, zeilen, reiki, quantum touch, TM
Over dieren: Een kat maakt zelf wel uit of hij bij je komt. Over een hond moet je de baas spelen, dat laatste vind ik niet prettig.

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer