Emily1960
Offline
Emily
59 jaar oud
Vrouw
Man
Meer informatie
Gescheiden
Weert
0
Gratis
Vriendschappen
Dating
Relatie
Netherlands
0
Emily1960
Over mij
Ik ben een aantal jaren geleden gescheiden, moeder van 3 zelfstandige en onafhankelijke kinderen, niet thuiswonend, we hebben een hele,goede band samen. Ik doe veel vrijwilligerswerk en ben opgeleid tot chakra healer. Heb HBO maatschappelijk werk gestudeerd. Ik houd van mensen, ook ben in graag in verre oorden en heb veel,interesse in andere culturen, ik reis graag, variƫrend van expeditie cruise reizen tot een relax vakantie, zon, zee, strand. Muziek van klassiek tot pop. Wil je meer over mij weten ? Vraag het mij gerust
Vrijgezel

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer