Sabine 1980
Offline
Sabine
38 jaar oud
Man
Man
Vrouw
Meer informatie
Getrouwd
Gescheiden
Nuenen
0
Gratis
Relatie
Netherlands
1
Sabine 1980
Over mij
Hallo, ik ben Sabine 37 jaar en moeder van twee schitterende meiden van 3 en 7.
Ik heb mijn eigen bedrijfje in de zorg waarbij k aan mijn huis doordeweeks dagbesteding biedt ook geef ik workshops en begeleiding mensen in hun spirituele proces.
Maar wat ik vooral doe zijn dingen waar ik blij van wordt.
Met de kinderen spelen, bakken, gek doen, de natuur in, in onze grote tuin werken, nog even en dan in een yurt wonen
Ik ben gelukkig en zoek in een relatie iemand die zelfstandig is en ook zijn eigen dingen heeft waar hij/zij gelukkig van wordt, zolang het maar geen treintjes of postzegels zijn?.
Iemand die mij af en toe met een spontane actie kan verrassen, waarmee ik in een deuk kan liggen, waarmee ik samen gesprekken kan hebben over spiritualiteit/transformatie. En waarbij wij elkaar op zielsniveau kunnen raken. Vertrouwen en eerlijkheid zijn voor mij heel erg belangrijk.
Als dit je raakt dan hoop ik dat je contact met mij zoekt!

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer