Free
Offline
Tessa
28 jaar oud
Vrouw
Man
Meer informatie
Single
Eindhoven
0
Gratis
Vriendschappen
Dating
Relatie
Netherlands
1
Free
Over mij
Ik ben vrij en hoop iemand tegen te komen die zelfbewust is. Een man die gevoelig maar wel mannelijk is, positief en liefdevol is.
Ik ben wel een beetje een tomboy. Ik ben een harde werker/klusser maar ook heel vrouwelijk. Ik sta met twee beentjes op de grond en voel ook een verbondenheid met spiritualiteit maar het is niet mijn hele leven. Ik hou van, dansen... Met mijn camper op pad gaan, muziek om een kampvuurtje... Maar ook gewoon een leuke film kijken en met mijn vrienden leuke dingen te doen. Dit is soort van in het kort wie ik ben.

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer