Tarzoentje
Offline
Peter
60 jaar oud
Man
Vrouw
Meer informatie
Single
Goes
0
Gratis
Dating
Relatie
Netherlands
1
Tarzoentje
Over mij
Helaas voel jij niet hoe sensueel het is als ik jouw haren langzaam opzij duw en mijn ietwat prikkelende kin op jouw hals druk en je daar zacht zoen. Ook voel je de streling van mijn warme adem die langs keel en nek glijdt helaas nog niet.
Helaas voel ik jouw haren die langs mijn vingertoppen glijden en de warmte die jouw tedere lichaam uitstraalt voordat ik je hals intens kus nog niet. Ook voel ik de zachte gladheid van jouw huid op mijn naar warmte verlangende lippen nog niet.
Ook voelen we het intense contact van onze tegen elkaar gedrukte wangen als we elkaar omhelzen nog niet en ook het kippenvel, als we zacht en subtiel met onze naar contact zoekende vingers elkaars rug liefdevol bestrijken. Ook kunnen we nu elkaars schoonheid niet ervaren door elkaars foto.
Ach…, een droom? En nog stiekem hoop? Fijn ZIJN met elkaar? Misschien ben ik te romantisch?
Wat ik hier doe?? Hoopvol op zoek naar verbinding.
Jij ook? Mail me
Alleen wonend

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer