Ronald
Offline
Ronald
57 jaar oud
Man
Vrouw
Meer informatie
Single
De Lier
0
Gratis
Vriendschappen
Dating
Relatie
Zomaar
Netherlands
1
Ronald
Over mij
Ben een vrolijk mens, hekelt arrogantie en betweters. Verder spontaan, zeer sociaal, geen ochtendhumeur, hsp, empatisch, humoristisch en hou van warmte en gezelligheid. Onderneem een eenmansbedrijf waar veel passie in zit. Nu ruim 4 jaar single en daardoor zeer zelfstandig, alles op de rit, geniet van een prima leven en zeker niet wanhopig. maar op den duur wel weer een serieuze relatie.

Humor, gezelligheid, een goed gesprek, respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen vind ik belangrijk. Kinderen vormen geen probleem...hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Welkom bij Aura Dating

Aura Dating is de ontmoetingsplek online voor mensen met spiritualiteit. Of je nu langskomt om metgezellen te ontmoeten, of wellicht de liefde van je leven, Aura dating brengt gelijkgestemden bij elkaar.

Waarom Aura Dating?

Aura Dating is en wordt gemaakt door liefhebbers van gezelligheid en spiritualiteit. Spiritualiteit is niet voor iedereen weggelegd en daardoor is het des te leuker er samen over te praten, ervaringen te delen, of juist samen te daten, omdat je elkaar zo goed aan kunt voelen.

Uiteraard is iedereen welkom hier bij Aura Dating. Maak je eigen profiel aan en kom in contact met anderen.

Lees Meer